Szolgáltatások

Időmérés

A meglévő rendszer futó versenyek, és triatlon versenyek valamint igény esetén kerékpárversenyek időmérését teszi lehetővé.
A RFID mérés elve, hogy a versenyzők által viselt rajtszám tartalmaz egyszer használatos UHF chipet, amely a mérőpontokon telepített antenna rendszeren történő áthaladáskor megfelelő időadatot szolgáltat a számítógépes feldolgozó rendszernek.
A számítógépes rendszer lehetővé teszi a nettó időmérést, amely a versenyzőknek a rajtvonalon való tényleges áthaladásától méri az idejét. Továbbá alkalmas részidők és körversenyek mérésére, valamint képes a több hullámban végrehajtott rajtok egy versenyként való értékelésére.
A rendszer előnye, hogy gyorsan és objektíven szolgáltatja az eredményeket, ezáltal lehetővé teszi a verseny alatti részeredménylisták nyomtatását, versenyt követő azonnali eredményhirdetést.

Rajtszám

Versenyszervező igénylésére chippel ellátott rajtszámot tudok biztosítani. Amennyiben a szervezők máshonnan szerzik be a rajtszámot, akkor ezek utólagos chippel történő ellátását hajtom végre.
Az alábbi anyagú rajtszámot használjuk:
A pretex® egy magas minőségű speciális papír, amit akkor használhatunk, amikor a hétköznapi papír nem elég erős.
 • vízálló
 • strapabíró
 • öregedésálló
 • Lyukasztás vagy párhuzamos perforáció igény esetén rendelhető
 • Rendelhető fekete/fehér vagy színes kivitelben
 • Méretek: 21 x 15 cm és 30 x 21 cm

  AjkaSzigligetSuhanjsopron

  Chip kontroll

  Fontos kiegészítő szolgáltatás, ahol meggyőződhetünk a kiadott chipek működőképességéről, illetve a versenyzők adatainak helyességéről. Az adatok helyességét egy laptop monitorán figyelhetjük meg. Fontos megjegyezni, hogy ez a szolgáltatás kiegészítés, ha valaki nem jelenik meg a chip kontrollnál az nem befolyásolja időeredményét, azonban az esetleges hibákat így ki lehet szűrni.

  Kommentátor megjelenítő

  A célban található kommentátor segédeszköze. Külön mérőpontot igényel, amit a cél előtt 20-30 méterre célszerű elhelyezni. Az érkező futó adatait egy tableten, vagy laptopon láthatja a kommentátor, így név szerint tudja köszönteni a futókat, emelve a verseny színvonalát.

  Online eredményközlés

  Versenyek eredménylistáit feltöltjük a honlapunkra, illetve elektronikus formában szolgáltatjuk a szervezők részére.
  A versenyről élő (live) eredményközlésre is van lehetőség.
  live

  Weblap készítése

  Igény esetén az adott versenyre specializálódva, a szervezők kérései alapján weboldal készítése, folyamatos üzemeltetése.

  Nevezés modul

  Előnevezés

  Már működő honlap kiegészítésére, vagy a saját honlapunk felhasználásával az előnevezés végrehajtásához, nevezési modult tudunk szolgáltatni.

  Helyszíni nevezés

  A szervezők igényeinek megfelelően több munkaállomásból álló helyszíni nevezést tudok biztosítani, a hozzátartozó hardver illetve szoftver elemekkel együtt.